Oare cand am sa gasesc si eu pe cineva cu care sa ies in ploaie?


.

Buna! Daca esti din Brasov, probabil ai obesvat ca de ceva vreme tot ploua(asta daca ai reusit sa te deconectezi putin de calculator). Si poate te intrebi: “Da? Si ce-i cu asta?”.

Pai azi dupa ce a plouat cu galaeta, a indraznit sa se insenineze. Putin. Atat cat as ma faca sa ies din casa. Si pentru prima oara am iesit singura. Totul era perfect! Nici un soare care sa te topeasca in mijlocul strazi, adevarul e ca era destul de cald, incat sa imi doresc o mica ploicica:D

Cand ajung in parc: dorinta implinita!

Micaturi mici din ce in ce mai dese se transforma de odata in picaturi mari si foarte dese, fapt ce ma obliga as imi deschid umbrela, pe care ma incapatanasem sa o deschid.Toata lumea fugea de parac era sfarsitu lumi: si aia fara umbrela(pe care ii inteleg) dar culmea ca si aia care aveau(astia chiar nu ii mai inteleg). Eu ma plimbam linistita,singura. Puteam sa sun pe oricine ca nu ar fi iesit cu mine(sau pentru mine) pe ploaia aia si ne mai avand ce sa fac am plecat spre casa.

Cand ajung in preajma blocului constat ca,intr-un mod nesimtit, ploaia se opreste treptat(bine,doar, ca nu a aparut si soarele).

Stiu ca sunt destule persoane care ar zice ca ar avea grija data viitoare cand ies din casa, eu una as repeta experienta de o mie de ori(pana probabil as capata o boala zdravana:D).

Acum din nou te vei intreba: “Da? Si ce-i cu asta?”. Well! Am observat azi ca oameni fug de lucrurile placute: adica majoritatea prefera sa iasa in zilele toride cand deabae mai poti respira in loc as iasa in zilele cu ploaie cand aerul e curat(si chiar nu cred ca adca iti iei o geaca pe tine si o umbrela vei raci atat de tare:D)

Poate ca am prins dragoste de ploaie si de la melodia celor de la Taxi(Sa ploua):

Ieri a plouat raspicat
Orasul pare astazi mult mai curat
Masinile nu mai sunt atat de murdare
Nu inteleg de ce toata lumea
Vrea soare
Si strazile parca sunt mai curate
De asemeni blocurile toate
Chioscurile , imi cer scuze,
E vina mea
Pe-astea le-a luat cineva
M-am saturat de vietile noastre uscate
Sa vina ploaia sa le ude pe toate.

[...]

Sa ploua in primul rand peste mine
Poate invat ce e rau si e e bine

2 Responses to “Oare cand am sa gasesc si eu pe cineva cu care sa ies in ploaie?”

  1. Bubu says:

    eu as veni oricand in ploaie cu tine>:D<

    ahhh ce abia astept sa te vad:*

  2. Cataaa says:

    Te inteleg , dar intradevar nu gasesti pe nimeni sa iasa afara intr-o ploaie.
    Pana si eu nu as vrea... si eu chiar consider ploaia misto :))... bine aici e si vorba de lenea mea mult prea iubita :))
    Dar consider ca e mult mai genial sa fii afara cand e cald asa bine si dintr-o data sa te loveasca o ploaia din aceea fara oprire. Mult prea genial atunci:X Dar sa fiu in casa... si sa vad afara ploaia...si sa vreau sa ies...pff...scuze dar aici lenea are dreptate

Your Reply